Order Korang Kat sini!!!

Name:
Email Address:
contact number
Address
Code Item

Form provided by Freedback.

Penaja

Friday, May 11, 2012

Ummi Iman Follower's Giveaway

Ummi Iman

giveaway ni dibuat oleh ummi Iman untuk follower2 dia...
mestilah die buat untuk menghargai follower2 die kan....
so pada sape2 yang nak join cuma klik banner kat atas tu aje...
tarikh tutup pada 13 Mei 2012

Ummi Iman tanya sama ada letak tak blog die dalam bloglist
maaf saya tak letak... sebab dekat bloglist cuma kawan2 aje.. tu pun tak ramai TT__TT
tapi xpe..lepas ni saya leh letak bloh ummi Iman dlm bloglist.


1 comment:

Ummi Iman said...

Terima kasih join

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...