Order Korang Kat sini!!!

Name:
Email Address:
contact number
Address
Code Item

Form provided by Freedback.

Penaja

Friday, April 27, 2012

SEGMEN : BEN ASHAARI DAN BLOG AKU

BEN ASHAARI

ape yang aku nak cakap ea??? 
yang pasti tiada persamaan pun antara blog otai kite ni ngan blog aku..
cuma apa yang pasti masa aku mula-mula berkecimpung dalam dunia blog ni, 
blog brader ni la yang banyak up kan blog aku..
tapi bukan blog ni la..blog yang lagi satu....
walau tak banyak tapi sedikit sebanyak tu banyak membantu...
jugak pengkomen2 tetap kat blog ben ni pun banyak yang membantu kalau aku tanye soklan2 tu...

korang nak join??klik banner kat atas tu..


Tutup pukul 3 hari ni..cepat2 wat entry k...

13 comments:

Pka Rahim said...

hai pka pon join segmen abg ben.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

Eyqa Hasnan said...

singgah sini :) ehem-ehem ! dari segmen yg sama tau ^_*

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Rahmah Ram Ram said...

as salam ...

singgah sini dari segmen yang sama...

misz sheyla said...

tenkiu..tenkiu..tenkiu...t kite lawat2 blog kamu ea

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah sini juga ^^

Mk Syahir said...

singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

jemput baca entry yang ni..ada info berguna buat semua =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

AyueJean said...

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Masz Sidek said...

singgah dr segmen yg sama... :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Jay said...

Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

FL blogh0use said...

yuhuuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

Ini Kisah Tia said...

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

keli menari said...

singgah jugakkk :)

Diera Tekikushika said...

Dtg sini melawat awak. hehe lamabat kan saya ? ;) jom g blog saya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...