Order Korang Kat sini!!!

Name:
Email Address:
contact number
Address
Code Item

Form provided by Freedback.

Penaja

Monday, October 15, 2012

JOM JADI GENG BUI

jom join segmen dari blog bui
dapat tau segmen ni masa bw tadi...
da lama x join segmen kot
sape2 nak join klik banner ni okey
tak pernah pun singgah lagi ke blog bui ni
ni la first time...
tapi tertanya2 BUI tu apa....
nama panggilan ea
unik tol

7 comments:

Bui Junaidi said...

THANKS SUDI JOIN DAN SELAMAT MENJADI GENG BUI..

BUI tu nama panggilan (bui)..unikkan..hehe

are_lin@yu said...

dari segmen yg sama,ayu folo sini ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

Isabel Diaz said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya jugak,

Terjah sini,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

BTW, jomlah memeriahkan GA nie kalau ada kelapangan,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/anniversary-giveaway-by-alyzafisolcom.html

Aynahusna said...

Hai,dari segmen yang sama
Done follow :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

Nur farahiza said...

dari segmen yang sama :)
selamat bersegmen and da folow


http://faraapis2011.blogspot.com/2012/10/jom-jadie-geng-bui.html

Mia Kassim said...

Salam singgah dari segmen yang sama dan follow...

Jemput ke http://shumie-dz.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

Aimi Syahirah said...

Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...